Vitaminas y probióticos para reforzar el sistema inmunitario de forma natural

Notícias relacionadas

COMPARTIR

 A un dels detinguts també se’l considera autor d’un robatori amb violència i intimidació

Agents de la Policia de la Generalitat – Mossos d’Esquadra de la Comissaria de Girona van detenir, el dia 2 de setembre, tres homes, tots ells de 18 anys, de nacionalitat marroquina i veïns de Girona, Olot i Quart, com a presumptes autors de tres delictes de robatori amb força a domicili. A un d’ells també se’l relaciona amb un robatori amb violència i intimidació.

Al voltant de les 00:30 de la nit del dia 2, es va produir un robatori amb violència i intimidació a l’interior d’un domicili del carrer Joaquin Vayreda, de Girona. Contretament, un home va sorprendre un lladre, que havia accedit al pis per una finestra, el qual en veure’s descobert, va agredir la víctima.

Durant la mateixa nit, es van rebre altres requeriments per tres robatoris amb força a interior de domicilis d’un mateix bloc de pisos del carrer Caterina Albert. L’edifici tenia instal·lada una bastida a l’edifici del costat, per on suposadament els lladres haurien accedit als pisos.

De l’interior dels immobles els lladres robaven objectes tipus; ulleres, bitllets, sabatilles, jaquetes, collarets, carteres, mòbils, etc.

Arran aquest fets, els agents van establir un perímetre de recerca per tal de localitzar els autors dels robatoris. Poc després, van localitzar i detenir, prop de CAP, un dels lladres. A aquest detingut també se’l relaciona amb el robatori del carrer Joaquim Vayreda.

La mateixa nit van localitzar i detenir els altres dos implicats. Els agents van comprovar que aquests dos detinguts es van lesionar lleument en caure de la bastida per on van accedir als tres domicilis.

Els detinguts, tots ells amb antecedents, van passar el dia 3 de setembre a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Girona.